Asiantuntijapalvelut
Mitä se ravintolasi kannalta tarkoittaakaan, autan sinua kehittämään toimintaasi ja tekemään ravintolastasi sellaisen kokonaisuuden, mikä toimii sekä asiakkaillesi että tiimillesi. Tarpeesi mukaan autan sinua ammattilaisten rekrytoimisessa, keittiösi suunnittelussa tai jo olemassa olevan toiminnallistamisessa. Lisäksi voin auttaa menujen luomisessa ja uudistamisessa tai palvelukokonaisuutesi muotoilemisessa.
Yrittäjän apupalvelu
Palveluprosessien ja tuotevalikoiman kartoitus ja kehitysehdotukset. Henkilöstön hyvinvoinnin ja tyytyväisyyden kartoitus. Arkiapu ja konkreettisten toimintamallien kehittäminen ja käytäntöönpano.
Kehityspalvelut
Toimivilla ja kestävillä toimintatavoilla tehokkuutta: Toimintatapojen tarkastelu kestävän kehityksen ja vastuullisuuden näkökulmasta. Laadun varmistaminen, omavalvonta, organisointi ja siisteys, lisämyynnin etsiminen ja ideointi, keittiö- ja tarjoiluhenkilökunnan koulutukset ja uudelleenhinnoittelu.
Ruokatuotannon ratkaisut
Keittiön suunnittelu ja toteutus, keittiölaitteiden valinta ja hankinta. Tavarantoimittajien valinta ja verkostoituminen, raaka-ainehankinnat, ruoka- ja juomatrendit, ruokalistojen kehitys.
Projektipalvelut
Uuden ravintolan tai toimipisteen avaaminen, brändin ja konseptien kehittäminen, kannattavuuslaskelmat, liiketoimintasuunnitelman kehittäminen, ruokalistan suunnittelu tai kehittäminen. Toimintasuunnitelma esim. vuosikello, edustus ja juhlatilaisuudet. Henkilökunnan tekniikan ja osaamisen arviointi sekä ruoka- ja juomakoulutuspaketit.
”Juhan merkitys Palaksen kehityksessä ja menestyvän konseptin toteutuksessa on ollut merkittävä. Hänen kokemuksensa ja ammattitaito välittyy tyytyväisiin asiakkaisiin sekä tuotteissa että koko ravintolan toimivuudessa.
Idearikkaana ja osaavana henkilönä hän löytää varmasti kehitettävää laajalti ravintolatoiminnan eri osa-alueilta. Miellyttävänä persoonana, kohteliaalla käytöksellään ja hyvällä huumorintajullaan hän tuo usein varsin tiukkoihinkin projekteihin tarvittavan pilkkeen silmäkulmaan.”
Poolo Huttunen, Toimitusjohtaja Lomilla Oy / Laivaranta Palas
Jos olet perustamassa uutta ravintolaa tai haluat kehittää olemassa olevaa toimintaa, autan sinua rakentamaan keittiöstäsi toimivan ja taloudellisesti järkevän kokonaisuuden.
Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä kestävä ja inspiroiva tulevaisuus ravintolallesi.