Asiantuntija­palvelut

Palveluprosessien ja tuotevalikoiman kartoitus ja kehitysehdotukset. Henkilöstön hyvinvoinnin ja tyytyväisyyden kartoitus. Arkiapu ja konkreettisten toimintamallien kehittäminen ja käytäntöönpano.

Toimivilla ja kestävillä toimintatavoilla tehokkuutta: Toimintatapojen tarkastelu kestävän kehityksen ja vastuullisuuden näkökulmasta. Laadun varmistaminen, omavalvonta, organisointi ja siisteys, lisämyynnin etsiminen ja ideointi, keittiö- ja tarjoiluhenkilökunnan koulutukset ja uudelleenhinnoittelu.

Keittiön suunnittelu ja toteutus, keittiölaitteiden valinta ja hankinta. Tavarantoimittajien valinta ja verkostoituminen, raaka-ainehankinnat, ruoka- ja juomatrendit, ruokalistojen kehitys.

Uuden ravintolan tai toimipisteen avaaminen, brändin ja konseptien kehittäminen, kannattavuuslaskelmat, liiketoimintasuunnitelman kehittäminen, ruokalistan suunnittelu tai kehittäminen. Toimintasuunnitelma esim. vuosikello, edustus ja juhlatilaisuudet. Henkilökunnan tekniikan ja osaamisen arviointi sekä ruoka- ja juomakoulutuspaketit.

”Juhan merkitys Palaksen kehityksessä ja menestyvän konseptin toteutuksessa on ollut merkittävä. Hänen kokemuksensa ja ammattitaito välittyy tyytyväisiin asiakkaisiin sekä tuotteissa että koko ravintolan toimivuudessa.

Idearikkaana ja osaavana henkilönä hän löytää varmasti kehitettävää laajalti ravintolatoiminnan eri osa-alueilta. Miellyttävänä persoonana, kohteliaalla käytöksellään ja hyvällä huumorintajullaan hän tuo usein varsin tiukkoihinkin projekteihin tarvittavan pilkkeen silmäkulmaan.”

Poolo Huttunen, Toimitusjohtaja Lomilla Oy / Laivaranta Palas

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä kestävä ja inspiroiva tulevaisuus ravintolallesi.

Takaisin ylös